Avant2Go
Ljubljana, Maribor, Kranj, Murska Sobota, Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana

Preprosto do vozila - vselej, ko ga potrebujete.

Souporaba električnih vozil Avant2Go tudi v vašem mestu

Preprosta uporaba podnevi in ponoči, 24/7, vse dni v letu

Sistem Avant2Go je trenutno že aktiviran v Ljubljani in Murski Soboti.
Kmalu bo na voljo še v Mariboru in Kranju, kjer smo sistem že predstavili javnosti, opravljamo pa še zadnja testiranja pred rednim delovanjem.

Avant2Go souporaba vozil v vašem mestu

Preprosta uporaba podnevi in ponoči ter tudi za vikend

Ljubljana - prestolnica pod zmajevim okriljem

Ljubljana je ena najlepših evropskih prestolnic. Lahko se pohvali z vse vidnejšo trajnostno usmeritvijo. Je zelena, čista, varna in obiskovalcem prijazna, kar vse bolj opažajo gostje s celotnega sveta. Najboljše od vsega pa je, da jo čuva celo zmaj!

Poglej lokacije >

Maribor - mesto navdiha pod Pohorjem

Prestolnica slovenske Štajerske je obenem tudi nekdanja Evropska prestolnica kulture in Evropska prestolnica mladih. Tam najdemo navdih in usmerjenost v prihodnost. Na zdrav in pester način življenja kaže tudi močna zavezanost športu. Debate o nogometu pa ne bomo začeli ...

Poglej lokacije >

Kranj - mesto z bogato zgodovinsko preteklostjo

O njej pričajo številni zapisi in omembe, pa tudi znani meščani in znamenitosti, ki še danes tvorijo čudovito podobo Kranja. Številni projekti, ki izboljšujejo kakovost življenja v mestu, pa pričajo o tem, da središče Gorenjske seveda ni ostalo v preteklosti!

Poglej lokacije >

Murska Sobota - osrčje Pomurja, sredi valovitih polj

Majhno mesto velikih ambicij. Nahaja se na stičišču treh držav, kar ji daje zanimive značilnosti. Murska Sobota je poznana po pestri kulturni dediščini ter prijaznosti in gostoljubnosti prebivalcev … Njihovo zanimivo narečje zelo radi poslušamo!

Poglej lokacije >

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana - sodobno letališko okno v svet

Obisk letališča je odlična ideja, ne le ko potujete ali spremljate nekoga na pot, saj je lahko odlična izletna točka za vse generacije. Spremljanje vzletov in pristankov letal, letališko vzdušje ter potovalni vrvež nudijo, skupaj s kakovostno gostinsko ponudbo, posebno izkušnjo.

Poglej lokacije >